Lensa Sejarah Islam Pahang

Lensa Sejarah Islam Pahang
Lensa Sejarah Islam Pahang (Klik di Gambar)

Pilih Bahasa

Jumaat, 6 Oktober 2017

JOM JANA PENDAPATAN MENGGUNAKAN INVOLVE ASIA



INVOLVE ASIA (PILIH PUBLISHER)





Kita semua tahu bahawa affiliate merupakan iklan online. Jika anda membuat carian di google mengenai affiliate itulah iklan di sesetengah laman web. Zaman sekarang, anda boleh lihat betapa dekatnya kita dengan telefon pintar dan laptop. Sebut sahaja tentang telefon pintar pasti anda boleh dapat semua perkara dari sini.

Hari ini pihak SEJARAH ISLAM PAHANG ingin berkongsi cara anda menjana pendapatan di Involve Asia. Bukan itu sahaja , anda boleh klik di link kami di bawah untuk membeli secara talian. Cuma klik di link kami dan anda akan mendapat apa yang anda inginkan. Sebelum itu, kami ingin berkongsi cara mendaftar di INVOLVE ASIA dalam 5 langkah .

Langkah Pertama 

Anda boleh mendaftar di sini : DAFTAR DI SINI.


Langkah Kedua

Isi borang dengan lengkap dan pastikan akaun untuk dihubungi ada.
Anda perlu pilih antara SKYPE dan WECHAT, biasanya WECHAT lebih mudah

Langkah Ketiga

Tunggu seminggu untuk pemerhatian dan pengesahan.

Langkah Keempat

Sekiranya anda berjaya, anda boleh terus login dan klik pada Tools dan pilih Campaign.

Langkah Kelima

Ambil link anda dan letak pada widget HTML di dalam blog, iklan akan muncul secara AUTO.



45 ulasan:

  1. Bagus amik peluang untuk jana pendapatan sebagai seorang blogger ini

    BalasPadam
  2. ina dah daftar. Tp krik krik.. jarang promote ni..sbb buat yg lain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh,bolehla refresh balik2..kot ada rezeki nnti

      Padam
  3. Wah menariknya, tak pernah lagi cuba affiliate program ini. Daripada penerangan you macam mudah sahaja prosesnya, maklumlah saya ini baharu. Syarikat Involve Asia ini syarikat tempatan ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun baru mendaftar, perlukan sedikit usaha..ye mmg masih baharu

      Padam
  4. dah join jugak,cuma jarang share.lepas ni kena selalu lah share untuk jana pendapatan melaluinya...

    BalasPadam
  5. Pernah dengar pasal involve ni tapi belum buat kaji selidik lagi. Nanti free free nak juga teliti info dia, kalau menarik boleh lah join

    BalasPadam
  6. Tips untuk jana pendapatan melalui affiliates ni kena rajin. Bukan setakat rajin promote dan dapatkan klik. Tapi dari content blog kita sendiri. Kerap keluarkan artikel yang sering dicari atau follower suka baca. InsyaAllah laju je naik nanti. Tulis blog 1 hari satu artikel pun ok. Hehehe. Well done uncle! Teruskan menulis tau.

    BalasPadam
  7. Saya dah daftar Involve Asia ini hehehe tengah tunggu pengesahan sahaja lepas ni boleh lah buat untuk jana pendapatan terima kasih...

    BalasPadam
  8. Banyak platform untuk tambah pendapatan sampingan sekarang ni. Saya pon dah lama daftar dgn IA. Tapi masih belum dapat nak jana pendapatan lagi 😊

    BalasPadam
  9. Dah daftar juga tapi lambat sikit nak dapat incomenya huhuhu sebab kena rajin promote dan bergantung pada rezeki juga kan =)

    BalasPadam
  10. Dah pernah daftar and dapat income, kena pandai promote produk yang memang orang nak beli. prefer artikel produk dari letak banner. hehehe

    lagipon diorang ada tool yang automatik tukar link jadi affiliate link. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh share cara nak promo, sy pun baru belajar ni

      Padam
  11. Pernah dengar, pernah nampak program affiliate ni..cuma belum tergerak nak mencuba..SA bab ni failed skit x berapa nak rajin promote product dan yakinkam org utk beli..nanti SA study pasal program ni...siyes mmg nampak menarik

    BalasPadam
  12. Ada baca post rakan sebelum ni. Katanya nak follower begitu begini betulkah? Sebab rasanya blog sy macam masih belum layak.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh cuba, nnti boleh minta lagi,..insyaAllah

      Padam
  13. nak daftar jugaklah. baru faham pasal ni walaupun pernah baca pasal ni haha. terima kasih atas perkongsian yg lebih jelas

    BalasPadam
  14. Dah daftar tapi tak tersempat nak explore dan study pasal program ni. Nanti boleh tengok semula hee

    BalasPadam
  15. Sis dah join blh tgk ads kat blog tp susah skt sbb klu org beli baru ada income

    BalasPadam
  16. Pernah dengar pasal involve Asia ni.. Rupanya bagus juga dan ada peluang untuk jana pendapatan.

    BalasPadam
  17. Thanks sebab share peluang sebegini. Zaman begini memang perlu ada extra income kan. Saya nak daftar la ye.

    BalasPadam
  18. dah daftar jugak tapi belum khatam cara-cara untuk mengekalkan momentom tu ha..

    BalasPadam
  19. involve asia memang best utk jana side income utk blogger!
    good choice!

    BalasPadam
  20. Thanks for the information and steps on how to earn some pocket money. I will check it out.

    BalasPadam

Arkib Blog